Kære menighed,

 

Adventstiden nærmer sig med hastige skridt, og det betyder især én ting - nemlig, at årets katolske julemarked står lige for døren om ganske få uger!

 

Først og fremmest vil vi gerne invitere alle de frivillige, som gerne vil hjælpe til med selve julemarkedet, til en omgang improviseret kirkekaffe nu på søndag efter højmessen kl. 11. Her vil vi sikre os at de sidste praktiske ting falder på plads - der er efterhånden godt styr på det meste, men der mangler lige at få styr på nogle løse ender, som vi så regner med at få klaret nu på søndag.

 

Vi vil samtidig sige tak for alle de ting vi allerede har modtaget til loppemarkedet - vi kan sagtens bruge flere ting endnu, så derfor vil vi gerne efterlyse ting der kan sælges på loppemarkedet (se vedhæftede fil). Så benyt endelig chancen til at få foretaget en lille efterårsrengøring, og få luget lidt ud i kælderen og på loftet - der er sikkert mange ting som bare står og fylder op...

 

Mvh. p. Jan

(Udsendt af Finn Beyer Paulsen Postmester)

 Menighedsrådet er godt i gang med at planlægge årets julemarked, som jo afholdes lørdag den 26. november kl. 10-14 . Vi planlægger med, at det bliver et julemarked som i de "gamle dage", altså før corona'en kom på tværs og gjorde det umuligt at afholde julemarkedet de forgangne to år.

 

Omsætning på dagen ved sidste almindelige julemarked i 2019 var: kr. 37.785. Og dertil eftersalg i to søndage. Slutresultat efter udgifter: kr. 41.977,-

Tak til alle, som på en eller anden måde bidrog til dette fine resultat.

Vejret var tørt med sol - men lidt koldt. Som altid ventede en kø på, at vi åbnede. Forventningsfulde øjne. Og da gæsterne gik ud af døren med hænderne fulde af loppevarer, juledekorationer m.v. og stadig kunne smage skinkestegen eller kaffen, var det med tilfredse smil! Flere gange hørte vi: Der er sådan en dejlig stemning her i kirkecentret.

 

(skrevet oktober 2022)